Čeprav večino novičk napišem na twitter (kar se vidi pod Kratkimi novičkami), včasih ni dovolj prostora za razlago vseh novic iz mojega "sveta". Glede na število obiskov - caa. 400 mesečno imam res slabo vest, da se večkrat ne javljam. Po eni strani si mislim, da nimam nič novega za povedat, po drugi strani komaj čakam, da se malo izpovem, kar mi leži na duši  - kot nekakšnem dnevniku.

Kaj je novega?

Veliko, pa tudi nič. Danes samo informacija okrog zloglasnega Facebooka(FB). Za nekatere nujno zlo, za nekatere že odvisnost, za druge spet nekaj čisto brez veze. A dejstvo je, kdor ga enkrat uporablja, ga bo prej ali slej spet. Taka je človeška narava - smo pač firbci, če priznamo ali ne. :) Kar mene najbolj moti, je princip "prijateljstva" na FBju, zato sem se odločil, da si postavim svoja pravila - če znam o "prijatelju" povedat vsaj 4 stavke - dobrih ali slabih :), je on moj FB prijatelj, drugače ni.
In tako sem se danes odločil narediti čistko med "prijatelji" iz FBja.

Vrgel sem ven vse osebke:

- s katerimi se nisem v življenju videl, kaj šele spregovoril besede,
- tiste, ki imajo v imenu aliase oz. psevdonime, ali iz slik ni razvidno, kdo so - saj se pri relativno veliko ljudeh, ki jih srečujem, res ne morem zapomniti vseh imen.


Športni pozdrav!

P.S. Predvsem mi je pa najbolj bedasto pri FBju to, da ljudje v slikce profilov "tlačjo" otroke. Ko bodo oni dovolj stari, si bodo že sami ustvarili svoj profil.

.