Naslednji teden se bo pokazalo, ali lahko vsaj  malo rešim to dokaj povprečno sezono. 4 dirke v 8 dneh (sobota kronometer Deutschlandsberg, nedelja dirka za svetovni pokal v St. Johannu, sreda kronometer in nedelja dirka za SP) se sliši kar veliko, a bo nedeljska dirka za pokal služila zgolj za trening in razpeljavo. Vmes pa je dovolj časa za regeneracijo.

Včeraj sem se po majhni spremembi pozicije na krono biciklu kar dobro počutil. Zamenjana je tudi gonilka predvsem zaradi izgleda (sedaj DuraAce)  in pa sedež - SLR je za daljše kronometre kar malo neudoben.

Letošnja slovenska zasedba je kar številčna. In imamo kar nekaj močnih orožij za vidnejše uvrstitve. Z večino smo kar v stikih, tako da mislim, da nihče ne gre na svetovno nepripravljen in bomo dali vse od sebe. Letos baje dobimo celo nove reprezentančne drese (zadnji dresi so bili izdani leta 2005 se mi zdi). Za kakšno medaljo je kar nekaj kandidatov  - predvsem v kronometru - Guček baje leti ko nor, Brecelj nas je zadnjič na Giru lovil 10 km in nas ujel, ko je imel defekt, pa smo šli stalno nad 55km/h. Dacar je vedno našpičen za SP. Ropret bo spet opasan. 

Nč moram počas nehat - še spakiram pa gasa. Se kaj javim iz Johanna - će ne drugega bom pa uradni poročevalecCool.

.