Šele danes sem od Mitja izvedela nekaj podrobnosti o tem, kaj se je dogajalo včeraj in pa danes. .

 

2. etapa: Ni se dogajalo nič posebnega. Ekipa Franco Gomme-tov je pokrivala skoke - Otto pravi, da so imeli vse pod kontrolo Cool(Matej se je slišal v ozadju in se je strinjal s tem). Luka M. je bil sedmi.

 

3. etapa: Že ponoči je lil dež, potem je sijalo sonce, na štartu je bilo malo mešano.  Med dirko je eno uro lilo (+ toča). Na vzponu je bilo vreme v redu, spust pa suh Laughing. Franco Gomme-ti so do klanca pokrivali skoke. Otto in Milan H. sta vmes tudi bežala, da so ostali lahko malo počili (baje).  Zadeve so bile nadzorovane. Zdaj pa še najvažnejše: LUKA M. JE DANES ZMAGAL (v prvi grupi jih je pripeljalo pribl. deset) in s tem osvojil majico vodilnega. Za nagrado je dobil GPS. Ostali "so foušaritni" in že kujejo načrte, kdo bo zmagal jutri. Milan H., Bojan R. in Matej M. so pripeljali v cilj z drugo grupo.

 

Še OBVESTILO:

Zaradi "remonta" stran od danes zvečer (približno od 20h naprej) do jutri popoldne ne bo delovala. Možno pa je, da bo nedelovanje trajalo tudi dalj časa, če se strežnik ne bo uspel sam postaviti. Pol bo pa to Otto v ponedeljek popravil Laughing. Upam, da sem napisala vsaj približno razumljivo, ker se na računalnike in njihovo delovanje res ne spoznam - me ne marajo preveč Embarassed - in je pravi čudež, da tele prispevke sploh uspem objavit (mam plonk listek, kako naj vse izpeljem, kaj naj kliknem in kaj naj obkljukam ...).

 

Pa lep pozdrav vsem, ki zvesto spremljate vse kar se dogaja.