Ta vikend je bil precej pester. Začelo se je s petkovim menjavanjem zadnjega zobnika, ki je trajal kar nekaj ur - k sreči dolgo ne na servisu, čeprav sem namesto 10 rednega zobnika najprej prinesel 9 rednega - preštel namreč le največji zobnikEmbarassed. Čisto sem pozabil da imam tudi 9 redno 27tko.  Menjavanje zobnika se nadaljevalo na terasi v bližnjem lokaluLaughing.

 

.

Ker dirke na Soriško planino nisem izpustil vse od mojega ukvarjanja s kolesarjenjem, je tudi v soboto nisem. Nekaj čez pol deveto uro sva z Frelihom Jr. štartala proti Železnikom. O dirki ni veliko za napisati - dobro je šlo do prvih serpentin, potem pa sem videl, da noge niso prave in sem nadaljeval s svojim tempom dalje. Verjetno sem bil tudi podzavestnoz mislimi že na nedeljskem maratonu - predvsem na Zoncolanu. Da o prejšnjem večeru ne govorimo.
Mmimgrede, cesto so kar porihtali - po ravnini sicer le poflikali, a se da dokaj normalno peljat - tam kjer je bil pa plaz, pa je sedaj nov asfalt. Kmalu po prihodu v cilj sem pičil nazaj v dolino, saj je bil odhod v Italijo že ob 14ih. Po prihodu na štartno mesto, sem si dal "zmasirati" noge - sej moram še mal reklame nardit, a nimam zdejle vizitke s seboj.

......

Nadaljevanje zvečer ali jutri, odvisno kdaj bo doma spet delal internet.

Za koncu le še rezultati - Soriška 13.mesto, maraton Carnia Classic 32 - o podrobnostih pa kot rečeno, danes zvečer ali jutri.
Ta teden sledi počitek, zato bom lahko kaj več napisal.