Le na brzino se oglasim, ker imam še kar nekaj stvari za zrihtat preden jutri zjutraj odrinemo proti Italiji na letošnji Giro del Friuli. Spodaj so profili etap, tako da lahko sami ocenite, ali je Giro težak ali ne. Meni se zdi ravno pravšnji - najprej dva dni dirkanja, da se vsi zmatramo, potem pa 2 etapi, da se izkažejo najboljši in še zadnja, ko je že več ali manj vse odločeno in se branijo pozicije.

.

Trenutno je za Giro prijavljenih 170 kolesarjev in med njimi najdemo tudi ameriško in madžarsko ekipo. Lista prijavljenih je tule:http://www.udacefvg.com/images/stories/udace/tabella_iscrizioni_08.xls

Za letošnji giro imamo Franco gommeti eno novo skrivno orožje in sicer Luka Mezgeca, ki je zmagal na dirki pred dobrim tednom v Italiji.

Šef je obljubil celo denarno nagrado celemu moštvu, če nam uspe zmagati generalno. Tako da bomo letos na giru malce drugače dirkali. Meni bo giro služil kot priprava za svetovno in bom po najboljših močeh pomagal našemu najboljšemu, pa kdorkoli že to bo. Počutje je v redu, a krvna slika, ki sem jo naredil včeraj ni najboljša - v bistvu je najslabša odkar jo spremljam, to pa je 3-4 leta (Hematokrit 41, hemoglobin 145). Kljub temu planov do svetovnega zaenkrat ne bom spreminjal.

Spali bomo vedno v istem hotelu. Upam, da imajo tam internet, da se bom lahko kej javljal. V soboto čez dan bo verjetno stran nedosegljiva, ker imamo večji remont.

 

 

gdf2008-1

 gdf2008-2
 gdf2008-3
 gdf2008-4
 

gdf2008-5